Семейство Братанови

ние сме различни

Дани

Седем причини за това, че в затвора е по-добре от колкото на работа: 1. В затвора (по закон) на всеки се полагат пространство по 6 кв. м. На работата - по 1 кв. м. 2. В затвора ви хранят безплатно 3 пъти на ден. На работата имате само един обед и той не е безплатен. 3. В затвора за добро поведение съкращават срока на наказанието. На работата за добро поведение ви дават допълнително работа. 4. В затвора охраната ходи след вас отваря и затваря всички врати. На работата вие се сблъсквате с ключове и магнитни карти. 5. В затвора можете да играете карти и да разказвате вицове. На работата вие получавате за това един по врата от началника. 6. В затвора могат да ви навестят роднини и приятели. На работата това не е позволено. 7. В затвора има измет от извратени и садисти. На работата ги наричат мениджъри.

На сутринта след бесен купон, собственикът на апартамента стои пред останалите, които са се размазали на дивана и им казва: - Момчета, за това, че ми изхвърлихте телевизора през балкона... е хайде, ще ви го простя! За това, че изкъртихте вратата на хладилника... ще си затворя очите! За това, че ми направихте масата на клечки за зъби и изпочупихте всички чаши, чинии и витрини... е добре, ще го преживея някак си! Обаче за това (вади едно канарче с тирбушон в задника)... за това да ми кажете: "То така си беше"... е извинявайте!

ние сме странни

Нора


Стоят двама и пушат. Единият вика: - Абе ще взема да откажа пушенето... Вчера толкова лошо ми стана, направо не мога да ти опиша. - А ще зарежеш ли и пиенето? - Не, не ми беше чак толкова лошо Съвети за служители: Винаги давайте 100% от себе си на работа. 12% в понеделник 23% във вторник 40% в сряда 20% в четвъртък 5% в петък ... и помнете, когато имате наистина кофти ден и всички наоколо се опитват да ви изкарат от рaвновесие, ви трябват цели 42 мускула да се мръщите мълчаливо и само 4 да изпънете средния си пръст и да им го наврете в очите.ние сме свадливи

Със староста идва мъдроста, но понякога староста идва сама
ние сме разсеяни
ниякои сме като фелдмаршали

Има три начина да свършите нещо: да го направи сам, да наемете някого, или да забраните на децата си да го правят.
- Мамо, спиш ли? - Не. - Дай 10 лева? - Хърр...ние сме с характерно сме готини и славнипо разгулен живот си падаме


но не пропадаме

държиме се на ръба на вълната

за да овековечиме с чест родата

и здраво те държиме за ръката

ние те обожаваме

но това не пречи да те направляваме

ти си ангел наш хранител

и велик разпоредител

ние сме неповторими

тъй че преглътни ни

защото с любовта си теб даряваме

и те поздравяваме

dont worry be happy

СЛЕДВАЩА